Hakem ve Gözlemciler geleneksel iftar yemeğinde buluştu. TFFHGD Zonguldak Şubesi Başkanı Ümit Kaya ve yönetiminin düzenlediği iftar programına büyük katılımın olduğu gözlendi. Hakem ve Gözlemciler eşleri ve aileleriyle iftara geldi. İftar Programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, TFFHGD Başkanı Ümit Kaya, Ulusal Gözlemci Erol Pesen, Süper Lig hakemi Barış Şimşek, A Klasman Hakemi Alper Çetin, taban birlikleri yöneticileri, hakemler, gözlemciler ve çok sayıda davetli katıldı. Barış Şimşek, gecede onur konuğu olarak yer aldı.

ÜMİT KAYA BİRLİK MESAJI VERDİ

Yemeğin ardından mikrofonu alarak davetlilere seslenen TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kara, "Düzenlediğimiz geceye böyle bir katılımın olması bizi çok mutlu etti. Sayın protokol üyelerimize ve Süper Lig hakemimiz Barış Şimşek'e çok teşekkür ediyoruz. Büyük bir özveri ile aramıza katıldı. Alper Çetin hocamıza da aramızda bulunduğu için çok teşekkür etmek istiyorum. Çok zorlu bir sezon geçirdik. Yorucu oldu. Ailelerimiz ile bir arada olabileceğimiz etkinliklerin olmayışının eksikliğini yaşıyorduk. Bu iftar yemeği de bu konuda bir başlangıcımız olsun. Bundan sonra geleneksel olarak bu etkinliği yapacağız." dedi.

BARIŞ ŞİMŞEK'E YOĞUN İLGİ

Süper Lig Hakemi Barış Şimşek'e hakemler büyük ligi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdi. Şimşek kürsüye çıkarak yaptığı konuşmasında "Zonguldak benim için çok değerli bir il. İlk profesyonel maçıma Zonguldak'ta çıkmıştım. Kilimli Belediyespor- Telekom maçı. Profesyonelliğe burada adım attım. Burada olmaktan çok mutluyum. Herkese önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır. Herşey gönlünüzce olsun. Klasmana sınavına giren hakemlerimizde de şu an heyecan vardır. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

YÜKSEL: "ZONGULDAK'TA BİRLİKTELİK VAR"

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel Zonguldak'ta taban birliklerinin kenetlendiğini belirterek "Zonguldak ili olarak diğer illerden farkımızı dile getirmek istiyorum, ilimizde kurumumuz olarak yaptığımı organizasyonlar ile ilgili ya da futbol organizasyonlarında olması gereken, taban birliklerini ya da tertip komitelerini temsil eden arkadaşlarımızın organizasyonun başından sonuna kadar ilimizi en iye şekilde temsil ediyorlar. Bu camianın birlikte hareket ettiğini gösteriyor. İlimizdeki başarının temel sebebi bu. Birliktelik çok önemli, biz de bunun başarıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi