Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından hakemler Ankara'da sınava tabi tutulacaklar. 20-21 Haziran tarihleri arasında Ankara'da Bölgesel Hakemliğe terfi ve Klasman atlayacak hakemler için videolu analiz ve mülakat yapılacak. Ankara'da yapılacak olan mülakatlara Zonguldak'tan 10 il hakemi ve 4 klasman hakemi katılacak. Yapılacak olan sınavlar sonunda başarılı olan hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından, Bölgesel Hakemliğe terfi ederek, bir üst klasmana yükselecek.

HAKEMLERİ HEYECAN BASTI

İl Hakemliğinden Bölgesel Hakemliğine yükselmek için, Mücahit Karakurt, Ayetullah Aslan, Oğuzhan Keçeci, Onur Akdağ, Davut Can Çubukçu, Bayram Ustabaş, İbrahim Kandemir, Arif Emre Harmanbaşı, Satılmış Furkan Demir, Şerife Mutlu kendini gösterecek.

C Klasman Hakemi Hakan Ergin, C Klasman Yardımcı Hakemi Ali Rıza Öztürk, Bölgesel Hakem Eren Gökmen, Bölgesel Yardımcı Hakemi Sinan Günaydın klasman atlamak için videolu analiz ve mülakat'a girmeye hazırlanıyor. Zonguldaklı hakemlerin başarılı bir süreç geçirmesi bekleniyor.

KAYA VE ATIŞ DESTEK VERECEK

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve Zonguldak İL Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış da hakemlerle birlikte Ankara'ya giderek Zonguldaklı hakemlere destek verecekler.

Editör: Pusula Gazetesi