Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde Kozlu Belediyespor ile Filyos Ateşspor 14.00'da Kozlu İlçe Stadı'nda karşılaştı. Henüz galibiyeti bulunmayan Kozlu Belediyespor saha ve seyirci avantajını kullanmak için çıktığı karşılaşmada attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarında Filyos Ateşsporlu Yasin Akyıldız'ı maçın hakemi Eren Ferhat Çelik ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Karta sinirlenen Filyos Ateşsorlu ftubolcu Yasin Akyıldız maçın hakemi Eren Ferhat Çelik'e kafa atarak darp etti. Darbe alan maçın hakemi Eren Ferhat Çelik yardımcı hakemleri ile birlikte soyunma odasına girdi, bir süre sonra maçı tatil ettiğini açıkladı.

Kozlu İlçe Karakolu'na polis eskorduyla birlikte giden hakem Çelik, kendisine kafa atan futbolcu Yasin Akyıldız'an şikayetçi oldu.

Futbol İl Tertip Komitesinin karşılaşmayı 3-0 Kozlu Belediyespor lehine sonuçlandırması bekleniyor.

TFFHGD ZONGULDAK ŞUBESİ'DEN AÇIKLAMA

TFFHGD Zonguldak Şubesi olayın ardından yaptığı açıklama şöyle: "Yönetmiş olduğu müsabakada haince saldırıya uğrayan, değerli İl Hakemimiz Sn.Eren Ferhat Çelik'e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, her türlü idari ve adli işlemlerin yürütülmesi hususunda konunun takipçisi olacağımızı, bu üzücü olayla alakalı olarak Pazartesi günü basın açıklaması yapacağımızı ve hain saldırıyı gerçekleştiren şahısın en ağır cezayla çarptırılması için her türlü temaslarda bulunacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz"

Editör: Pusula Gazetesi