Bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilen ve 3 yılda bir yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi'nin olağan genel kurulu Zonguldak Belediye nikah salonunda yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi Başkan Başkan Nurettin Demir aday olmazken, kongre iki aday arasında yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan seçildi. Divan Başkanı Klasman Gözlemci Erol Pesen, Divan üyeleri, Gözlemci Ertuğrul Bayram, Bölgesel Gözlemci ve İl Hakem Kurulu Üyesi Serkan Keleş ve İl Gözlemcisi Reşat Akın'ın seçildi.

KATKI VE DESTEK VERENLERE PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi'nin eski Başkanı Nurettin Demir, katkılarından dolayı eski İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir'e plaket verdi. Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç katkılarından dolayı, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Keskine plaket takdim etti. İl Hakemi Murat Kaskun ise plaketini Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir'in elinden aldı. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Kemal Demir, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi eski Başkanı Nurettin Demir'e desteklerinden dolayı plaket verdi. TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Keskin, (TFFHGD) Zonguldak Şubesi eski Başkanı Nurettin Demir'e katkılarından dolayı plaketle ödüllendirdi.

KONGRE HAKEM VE GÖZLEMCİLERE YAKIŞIR ŞEKİLDE YAPILDI

Kongrede Gelir-gider tablosunun yanı sıra faaliyet programı ve tahmini bütçe görüşmeleri yapılarak oylamaya sunuldu, faaliyetler oy birliği ile kabul edildi.

KONUŞMALAR YAPILDI

TFFHGD Zonguldak eski başkanı Nurettin Demir 3 yıldır yürüttüğü başkanlığının ardından bir daha aday olmayacağını açıklarken, bir veda konuşması yaptı. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Demir yeni yönetime de başarılar diledi.

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ise sınır dışında vatanı için çarpışan Mehmetçiklere selam göndererek yapılan seçimlerde kazananın Zonguldak Hakemliği olması temennisinde bulundu.

SEÇİMLERDE ÜMİT KAYA KAZANDI

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 101 delegeden 84 kişinin oy kullandığı kongrede Ümit kaya 44 oy alırken Osman Ender Bulut ise 39 oyda kaldı. 1 oy geçersiz sayıldı. İl Eğitimcisi Osman Ender Bulut ve Klasman Hakemi Ümit Kaya arasında geçen seçim sonunda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi'nin yeni başkanı Ümit Kaya oldu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi Başkanı Ümit Kaya, kendisine güvenen herkese teşekkür ederek, seçimlerden önce vaat ettiği bütün sözleri yerine getireceğinin sözünü verdi. Seçimler Zonguldak hakem ve gözlemcilerine yakışır şekilde başladı, aynı şekilde tamamlandı.

ÜMİT KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

TFFHGD Olağan Genel Kurul seçimlerinde Osman Ender Bulut ile yarışan ve seçimlerden 44 oya karşı 39 oyla kazanarak başkanlığa seçilen Ümit Kaya teşekkür açıklaması yaptı. İşte o açıklama:

"Çok Değerli Hakem ve Gözlemci Hocalarım, sevgili Dostlar, 25 Ocak 2018 tarihinde, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesinin Olağan Genel Kurulu camiamıza yakışır şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazananı Zonguldak Hakemliğidir. Üzerimizde ki yükün ve sorumluluğun farkındayız. Üyelerimizin teveccühü ile devraldığımız görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın! Kongremize gelerek bizleri onurlandıran değerli dostlarımıza, Hakem ve Gözlemci Hocalarımıza, Eski Dernek Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine saygılarımı sunar, teşekkür ederim"

Editör: Pusula Gazetesi