Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'yı makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Ümit Kaya İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya çiçek takdim etti.

Kaya, ziyarette yapmış olduğu konuşma " İl emniyet müdürümüzün başarılı çalışmalarını Zonguldak'lı bir birey olarak memnuniyetle yakından takip ediyoruz. Emniyet mensuplarımızın uygulamaları ve toplumsal olaylara duyarlılıkları bizlere memnuniyet veriyor. Ayrıca Sayın Müdürümüzün ilimizde gerçekleştirilen sportif faaliyetlere katkısı da tartışılamayacak kadar büyük. Spor ailesinin bir ferdi olarak, Hakem ve Gözlemcilerimiz adına kendisine teşekkür etmek istiyorum. Yönetmiş olduğumuz müsabakalarda alınan güvenlik önlemleri sayesinde ilimizde oynanan futbol karşılaşmalarında kayda değer büyük olayların olmayışı da Emniyet mensuplarımızın ne kadar gayretli çalıştığının da bir göstergesidir. Sayın İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı aracılığı ile tüm emniyet mensuplarımıza Hakem ve Gözlemcilerimiz adına teşekkür etmek istiyor, başarılı çalışmalarının da devamını diliyoruz" dedi.

TURANLI, KAYA VE EKİBİNE BAŞARI DİLEDİ

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemci Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya'ya görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi