Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine geldikten sonra hakem camiasına önemli ivme kazandıran Evren Atış ile Ereğli hakemliğinde de önemli gelişmelere imza atılıyor.
Özverili çalışmaları ile gerek TFF ve MHK tarafından gerekse ASKF ve Kulüpler tarafından takdir toplayan İl Hakem Kurulu sezon sonunda klasmana önereceği hakemler üzerinde hummalı çalışmalarını sürdürüyor.
Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz yıl İl Hakem Kurulu tarafından İl Hakemliği'ne terfi ettirilen Ertuğrul Göktaş hakemlikte Kdz Ereğli'nin parlayan yıldızı haline geldi. Yönettiği müsabakalardaki kararları, fiziki yeterliliği, özverili çalışması ile kurulun dikkatini kısa sürede çekmeyi başaran İl Hakemi Ertuğrul Göktaş Bölgesel Hakemliğe göz kırpıyor.
Düdük hakemi olarak İl Hakem Kurulu'nun güvendiği isimler arasında yer alan Göktaş, çalışma performansını sürüdürülebilir kıldığı takdirde Bölgesel Kurula önerilecek hakemler arasında yer alıyor.
YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR
Genç hakemlere verdiği önem ile bilinen Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Kdz Ereğli Belediyespor'un da yer aldığı 6.grupta oynanacak olan Beyköy Belediyespor - Ankara TKİ karşılaşmasına 4. Hakem olarak Ertuğrul Göktaş'ı atadı.
Maçın hakemliğini yine Zonguldak Bölgesel Hakemlerinden Mücahit Karakurt yaparken Yardımcılıklarını ise Erdinç Yaman ve Ereğlili Hakem Onur Akdağ yapacak.
Hakem Ertuğrul Göktaş'ın en büyük destekçileri arasında İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve Atama Sorumlusu Erol Demir'in de yer aldığı biliniyor. Yapılan bu atama Kdz Ereğli hakem camiasında memnuniyet ile karşılandı.