TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makakmında ziyaret etti, görevinde başarı temennisinde bulundu. Dernek Başkanı Ümit Kaya, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a çiçek takdim etti.

Ziyaret ile ilgili TFFHGD Zonguldak Şubesi'nden yapılan açıklama şöyle: "Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanımız Sn. Ümit Kaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Selçuk Çurak, Sn. Murat Kaskun , İl Hakem Kurulu Üyemiz Sn. Ertuğrul Bayram, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Zonguldak İlimize atanan Emniyet Müdürümüz Sn. Fahri Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretin de bulunarak görevinde üstün başarılar dilediler.

Ziyarette konuşma yapan Şube Başkanımız Ümit Kaya Zonguldak Bölgesi Hakem ve Gözlemcilerimizi tanıtarak, camiamız hakkında İl Emniyet Müdürümüz Sn. Fahri Aktaş'a bilgiler verdi.

İl Emniyet Müdürümüz Sn. Fahri Aktaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zonguldak'lı Hakem ve Gözlemcilere selamlarını iletti. Ziyaret çiçek takdimi ile son buldu"