Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini 4 yıldır vekaleten yürüten Hakan Yüksel'in asaleti geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan karar resmi gazetede de yayımlandı. Karar numarasının da 2021/67 olması da ilginç bir tesadüf olarak kayıtlara geçtiği gözlendi.

Vekaleten yürüttüğü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü göreve süresince Zonguldak'ta çok önemli yatırımlara çalışmalara imza atarak başarılı bir süreç geçiren Hakan Yüksel görevini bundan sonra asaleten yürütecek.

HAKAN YÜKSEL KİMDİR?

1976 Zonguldak doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Zonguldak'ta tamamlayan Hakan Yüksel, 2001 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.
Spor hayatı Oldukça renkli olan Yüksel'in Taekwondo, futbol ve hentbol branşlarında lisanslı olarak spor ve çeşitli branşlarda antrenörlük yaptı.
2012 - 2014 yılları arası Görme Engelliler Federasyonu İl Temsilciliği görevini yapan Yüksel, Goal Ball Merkez Hakem Kurulu görevinde de bulundu.
2009 - 2015 yılları arasında bir çok Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlarda görev aldı. Görme Engelliler Dünya Oyunları Goal Ball Avrupa Şampiyonası Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Oyunlarında görevlerde bulundu.
Çeşitli kulüplerde yöneticilik yapan Hakan Yüksel evli ve 2 çocuk babasıdır.