Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tesisler hakkında bilgi verdi. Yüksel, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın 17 Ağustos tarihinde yapılması planlanan ihalesine hiçbir firmanın katılmadığını belirtirken, ikinci ihale için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve yasal sürecin beklendiğini söyledi.

Hakan Yüksel Zonguldak'a önemli spor tesisleri kazandırdıklarını belirterek özellikle Karaelmas Kemal Köksal Stadı ve Zonguldakspor'un maçlarını nerede oynayacağına dair şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz günlerde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda zeminin ve tartan pistin yenilenmesi ile ilgili ihale vardı. İlk ihalemize katılım olmaması nedeniyle ertelendi. İkinci ihalemize gerekli hazırlıkları yaptık, yasal süreçlerini bekliyoruz. İnşallah ikinci ihalemiz buradaki işleri tamamlamak üzere gerçekleşecek. Diğer ilçelerdeki yatırımlar ve tamamlanacak işlerle ilgili ihalelerimiz yavaş yavaş tamamlanmaya devam ediyor. Kısa zaman içinde hepsini tamamlayarak Zonguldak ilimizde vatandaşlarımızın bu tesislerden yararlanmalarını sağlamak istiyoruz.

Ankara ziyaretimizde burada yapılacak olan ve yapılan yatırımlarımızın devamıyla alakalı temaslarımızı gerçekleştirdik. Tüm temaslarımız olumlu sonuçlandı. Güzel gelişmeler var. İnşallah bunları da ilerleyen zamanlarda tamamlandıkça göreceğiz.

Müsabakaların Devrek ilçemizde oynanmasıyla ilgili gerek kulüple gerek kendi içimizde zaten istişarelerimizi gerçekleştirmiştik. İkinci devre Zonguldaksporumuza müsabakalarını Kemal Köksal Stadyumunda oynamaları için zemini yetiştireceğiz.