Çaycuma Hak ve Adalet Platformu 2017 Şubat ayı toplantısı Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğinde yapıldı. Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı ve Hak ve Adalet Platformu dönem Başkanı Kenan Tunç'un başkanlığında gerçekleşen toplantıya platform üyeleri ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu katıldı.
Her ay farklı bir konu işlenen Hak ve Adalet Platformu toplantılarında bu ay gündeme ilişkin olarak " Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi" ele alındı. Karşılıklı soru cevap şeklinde gayet olumlu bir havada geçen toplantı, mart ayında yeniden toplanmak üzere sona erdi.
Memur-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada; "Çaycuma Hak ve Adalet Platformu'nun Şubat Ayı toplantısında gündem olarak yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi konusunu ele aldık. Sistem değişikliğiyle ilgili olarak konuya hakim olan iki değerli başkanımızı da bilgi paylaşımı yapmaları için davet ettik. Bir hukukçu gözüyle sayın Av. Vedat Emeksiz, siyasetçi gözüyle de AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı sayın Ahmet Çolakoğlu yeni sistemin ülkemiz yararına olacağını örneklerle anlattılar. Toplantıda Platform üyelerimiz de görüş ve düşüncelerini paylaştı. Toplantımıza katılan bütün başkanlarıma ve Hak ve Adalet Platformunun saygıdeğer üyelerine çok teşekkür ediyor, platform olarak desteklediğimiz yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin millet iradesinin en güzel şekilde tecelli edeceği güzel günlerin gelmesine vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi