Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez grubu ekiplerinden Siyah İncispor haftanın sürprizine imza atmaya hazırlanıyor. Amatör Kümenin köklü kulüplerinden Yeşiltepespor yönetimi tüm imkanlarını seferber ederek geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 1. Amatör kümeye yükselmeyi başarmış ve alınan karar gereği takımın ismi 1848 Siyah İncispor olarak değiştirilmişti.

Siyah İncispor 2018-2019 futbol sezonunda 1. Amatör Küme Merkez grubunda imkanları ölçüsünde oluşturduğu kadro beklenen performansı gösteremeyince ligde kümede kalma mücadelesi veren takım konumuna geldi. Ligde oynadıkları 13 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 11 yenilgi alan Siyah İncispor bu maçlarda rakip kaleleri 11 kez havalandırıp, kalesinde ise 53 gol gördü.

Ligde kötü sonuçlar almasına rağmen amatörce mücadelesine devam eden ve verdiği mücadele ile taktir toplayan Siyah İncispor sezon sonuna kadar mücadelesini sürdürüp kümede kalmayı hedefliyor.

RAKİP TERAKKİ, HAFTANIN SÜRPRİZİ OLABİLİR
Siyah İncispor Pazar günü 14.00'da Fener Sahası'nda Terakkispor ile karşılaşacak. Şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi karşısında sahadan galip ayrılıp haftanın sürprizine imza atmak isteyen sarı-siyahlı ekip sahaya inançlı çıkıp 90 dakika mücadelesi ortaya koymaya hazırlanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi