Zonguldak Valiliği'nce "Hafız Yetiştirme ve Ekonomik Başarıyı Destekleme Projesi" kapsamında; Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu'dan, Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Hafızlık Hazırlık Kursu" gören 170 öğrenci, Kozlu Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen moral ve motivasyon pikniğinde doyasıya eğlendi. Etkinliğe; Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Kaymakam Ahmet Karakaya, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Nihat Çolakbay, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Resul Kovan, Zonguldak Belediye Meclisi Üyesi Abdullah Karagüzel, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, ilçe kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kozlu Belediyesi Ilıksu Tesisinde yenilen öğlen yemeğinin ardından Değirmenağzı Tesislerinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kozlu İlçe Müdürlüğü'nün hazırladığı sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Voleybol, bocce ve minyatür kale futbol oyunlarını doyasıya oynayan gençlerin memnuniyetleri yüzlerinden okundu. Öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kozlu İlçe Müdürlüğü'nün davetlisi olarak etkinliğe gönüllü katılan Zonguldak'ın ilk ve tek 2'nci Kademe Okçuluk Antrenörü Pervin Gemicioğlu Türeci'den ok atma tekniği hakkında bilgiler alarak, ok attılar. Kaymakam Ahmet Karakaya da, aldığı bilginin ardından hedefe ok attı.

Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, etkinliği düzenlemekte emeği geçen herkese ve ev sahipliğinden dolayı Kaymakam Ahmet Karakaya'ya teşekkürlerini ifade etti.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise, bu anlamlı programı organize ettiği için Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan'a teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi