Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da 10 maça çıkan Teknik Direktör Mustafa Dalcı kentin takıma olan ilgisizliğinden dolayı istifa ederek "Zonguldakspor için kendimizi feda ettik" ifadeleri kullanmıştı.

Zonguldakspor'dan ayrıldıktan 2 gün sonra Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü yönetimi istifa eden Fuat Çapa'nın yerini doldurmak için Zonguldakspor'dan istifa eden Mustafa Dalcı ile görüştü.

İMZAYI ATTI, FUTBOLCULARLA 2 SAAT TOPLANTI YAPTI

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yapan Mustafa Dalcı teklifi kabul ederek Çarşamba günü resmi imzayı attı. İmza töreninin ardından tesislerde futbolcularla toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Dalcı futbolcularını Cuma günü oynanacak Trabzonspor maçına motive etti. Dalcı Ankaragücü ile ilk idmanına çıktı. Trabzonspor maçına Ankaragücü'nün kulübesinde birinci adam olarak çıkacak olan Mustafa Dalcı idmanda futbolcularla tek tek yakından ilgilendi.

HACETTEPE BEKLERKEN, KARŞISINDA TRABZONSPOR ÇIKTI!

Teknik Direktör Mustafa Dalcı istifa etmemiş olsaydı Pazar günü Zonguldakspor'un başında Hacettepe ile Devrek'te karşılaşacaktı. Ancak istifasının ardından Ankaragücü ile anlaşan Mustafa Dalcı Cuma günü Ankara Eryaman Stadı'nda 19.30'da Ankaragücü'nün Teknik Direktörü olarak takımın başında Trabzonspor'a karşı sahaya çıkacak. Kadere bak!