Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. 3-2'lik Uşakspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın ani istifası ile boşalan Teknik Direktörlük görevi için henüz bir isimle anlaşma sağlanmazken, yeni Teknik Direktör bulununcaya kadar takımı Barış Şeref çalıştırıyor.

Salı günü itibarıyla takımın başında göreve başlayan Barış Şeref çıktığı iki idmanda da ilk olarak futbolcuların mental ve psikolojik olarak üst seviyeye çıkmasını sağladı.

İDMANDA FUTBOLCULARIN NEŞESİ YERİNDEYDİ
Zongludaksporlu futbolcular Hacettepe maçı hazırlıkları kapsamında Fener Sahası'nda gerçekleştirilen idmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi. Hem fizik kondisyon, hem de teknik taktik çalışan futbolcular Barış Şeref'in verdiği enerji ise neşeli bir idmanı geride bıraktılar.

HACETTEPE MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA BARIŞ ŞEREF ÇIKACAK
Pazar günü 13.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak olan Hacettepe maçında takımın başında Barış Şeref çıkacak. Genç teknik adam bu maça futbolcuları en iyi şekilde motive etmeye çalışıyor. Alınacak galibiyet takıma büyük bir moral kazandıracak, futbolcuların özgüveni geri gelecek.

Zonguldakspor, Hacettepe maçı öncesinde 9 puanla 11'nci sırada bulunuyor. Rakip Hacettepe ise oynadığı 10 maçta topladığı 6 puanla 16'ncı sırada kendine yer buldu.