Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Greko Romen Türkiye Güreş şampiyonası müsabakaları Zonguldak'ta gerçekleştirildi. 28 Haziran tarihinde başlayan müsabakalar 1 Temmuz Pazar günü oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KUSURSUZDU

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kusursuz bir organizasyona daha imza attı. Zonguldak'a gelen takımların antrenörleri, idarecileri ve sporcular, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Site Spor Salonu'ndan sorumlu Cemal Demirci ve personele hizmetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Zonguldak'tan ayrıldılar.

700 SPORCU ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERDİ

Türkiye genelinde yaklaşık 35 ilden 700 sporcu müsabakalarda madalya şansı aradı. Zonguldak'tan 11 güreşçinin katıldığı müsabakalarda Zonguldaklı güreşçiler şampiyonluk yaşayamazken elde ettikleri ikincilik ve üçüncülüklerle Ağustos ayı içinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

İŞTE ZONGULDAKLI GÜREŞÇİLERİN DERECELERİ

Zonguldak Güreş İl Temsilcisi Varol Demirköse şampiyona sonrasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Zonguldaklı sporcular hakkında da bilgi veren Demirköse "Minikler Grekoromen Güreş Grup müsabakalarında Zonguldak Güreş İhtisa Spor Kulübü'nden Ahmet Ertuğrul Demirköse 11 yaş grubunda 52 kg.da 2., Taşbaca Spor Kulübünden Miraç Alaca 12-13 yaş grubunda 80 kg.da 3. olarak Ağustos ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. .Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi