U15 Türkiye şampiyonası müsabakaları başladı. Zonguldak'ı temsil eden Sarayspor Sakarya'da, Kozlu Taşkömürüspor ise Çankırı'da mücadele veriyor.

SARAYSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

U15 Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Sarayspor Sakarya'da gerçekleştirilen müsabakaların ilk gününde rakibi Düzce Çilimlispor'u Hakan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.

Sarayspor Perşembe gününü bay geçirip, Cuma günü İstanbul Gençlerbirliği ile 14.00'da oynayacak. Temsilcimiz bu maçı alması halinde diğer grup birincisi ile Cumartesi günü final oynayacak.

KOZLU TAŞKÖMÜRÜ ÜZDÜ
U15 Türkiye Şampiyonası'ndaki bir diğer temsilcimiz Kozlu Taşkömürüspor ise Çankırı'da Zonguldak'ı temsil eden takımımız. Taşkömürüspor 13.00'da Sinop temsilcisi Tersanespor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen temsilcimiz Taşkömürüspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Kozlu Taşkömürüspor ikinci maçını Perşembe günü 15.00'da Kastamonu Özel İdarespor ile oynayacak. Taşkömürü bu maçı kazanıp, final şansı için diğer maçın sonucunu bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi