İstanbul Zonguldaksporlular Derneği anlamlı bir etkinliğe imza atarak gurbetteki Zonguldaklıları ve Zonguldakspor sevdalılarını bir araya getirdi. Kahvaltıya Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yavuz Saltık, Beylikdüzü Belediye Baskan Vekili Ömer Satır, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Durmuş Şahin, Esenyurt CHP ilçe Teşkilat Başkanı Ali Tüzmen ve Yönetim Kurulu , Beylikdüzü Zonguldaklılar Derneği Başkanı Yakup Alaca, Zonguldakspor'un eski meşhun amigolarından Amigo Erol, dernek üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen kahvaltıda sohbetin ana konusu Zonguldak ve Zonguldakspor'du. Birlik ve beraberliğin artması açısından bu tür etkinlikleri ileriki günlerde artarak devam edileceği mesajı da verildi.

İstanbul Zonguldaksporlular Derneği Yonetim Kurulu Başkanı Koray Atalı yaptığı açıklamasında "Kahvaltımıza iştirak eden tüm Zonguldaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliler birlik ve beraberliğimizi artırıyor. Her zaman her konuda bir birimize destek olmaya, bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bizim dernek olarak maç ve hedeflerimizin başında birlik ve beraberlik geliyor. Zonguldakspor'umuza 1. Lig yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi