Avrupa Devrekliler Derneği, Devrek Belediyespor'a sponsor olarak futbolcu transferinde destek oldu. Merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Devrekliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Yönetim kurulu Devrek Belediyespor'a maddi ve manevi destek vermeye devam ediyor.

Devrek Belediyespor'un ihtiyacı olan santrafor sorunu nu çözen Avrupa Devrekliler Derneği Galatasaraylı Eski futbolcu Barış Özbek'in kardeşi Yurtdışında yetişmiş Ufuk Özbek'i transfer ederek bu futbolcunun bütün transfer masraflarını karşıladılar.

Dernek Başkanı Şahin Tabakoğlu Dernek yöneticileri Cengiz Kösecik, Murat Türedi, Necati Akmantar öncülüğünde gerçekleşen transfer Devrek Belediyespor'un santrafor sorununu da çözmüş oldu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Kaynaşlı Belediyespor-Devrek Belediyespor karşılaşmasını izlemek üzere Kaynaşlı'ya gelen Dernek yönetim kurulu üyeleri Cengiz Kösecik, Murat Türedi ve Necati Akmantar Devrek Belediyespor'un karşılaşmadan 4-1 gibi farklı sonuç ile ayrılmasından sonucu da büyük mutluluk yaşadılar. Karşılaşma öncesi Devrek Belediyespor futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Dernek yöneticileri futbolculara başarılar dilediler.

Devrek Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de Avrupa Devrekliler Derneği yöneticilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Diğer yandan Dernek yöneticilerinin Devrek Belediyespor'a önümüzdeki yıllarda da desteklerinin devam edecekleri belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi