TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'un gurbetteki sesi olan Gurbetçi Elmaslar'da görev değişimi yapıldı. 2014 yılında kurulan Zonguldakspor'un gurbetteki sesi Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubu mevcut başkanı Ferdi Dağcı'nın özel nedenden dolayı görevi bırakmasıyla kendi içinde yeni bir başkan belirleyip yoluna devam etme kararı aldı. Ferdi Dağcı'nın yerine başlanlığa Cemil Akgün getirildi.

YENİ BAŞKAN CEMİL AKGÜN MESAJ VERDİ
Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubunun yeni başkanı seçilen Cemil Akgün yeni oluşum ile ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Zonguldak, İstanbul , Ankara, İzmir ve yurt dışı olmak üzere bütün Zonguldakspor sevdalılarını hiç bir koşul aramaksızın bir çatı altında toplamayı hedefliyoruz. Umarım kulübümüze gereken değeri ve katkıyı en kısa sürede birlikte sağlamış olup yeni başarılara imza atmalarına vesile oluruz.
Bu süreçte yanımda olan değerli dostlarıma Aytekin Masalcı, Ziya Arslan , Şafak Alabaş, Salih Şentürk, Fatih Çetin, Turgay Hamaratlı, Levent Katırcı, Çağlar Civak, Nurettin Aydemir, Hasan Karaçam, Cem Güner, Çetin Kontürk, İsmail Şahintürk, Deniz Hot, Fertay Kulukçu, Tıfıl ve yazmayı unuttuğum arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum"

Editör: Pusula Gazetesi