Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Murat İleri ve Müdür Yardımcısı Ercan Akar'ı ziyaret ederek 'sağlık çalışanlarının yanındayız' mesajı verdi. Tunç, Başhekim Murat İleri'nin makamında gerçekleşen ziyarette ; "Günümüzün en büyük kahramanları sağlık çalışanlarımızdır. Size ve sizin şahsınızda bu kahraman insanlarımızın her birine Diyanet-Sen ve Memur-Sen camiası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, " Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Feti Kuzu ve Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı başta olmak üzere Covif -19'a yakalanan ve tedavi altında bulunan sağlık çalışanları için de üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini ileterek sözlerini; " Allah bu hastalıkla mücadele eden kıymetli müdürlerimize, saygıdeğer sağlık çalışanlarımıza ve bütün hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin. Bu zor süreçte siz değerli sağlık çalışanlarımızın her zaman yanınızdayız. Dualarımız sizinle. Allah hepinizden razı olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz" diyerek tamamladı.
Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Murat İleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç'a teşekkür etti.