Baskında biri Türkmenistan diğeri Gürcistan uyruklu iki şahıs "Fuhuşa yer ve imkan sağlamak" suçundan sınır dışı edildi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri günübirlik evleri markaj altına aldı. Ekipler, Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında günübirlik kiralanan evlere yönelik operasyon düzenledi. 8 asayiş ekibi ve 20 personel ile şehir merkezi ve Akçakoca ilçesinde toplam 74 adres kontrol edildi.
Yapılan kontroller neticesinde kayıt dışı ve kimlik kontrolü yaptırmayan 1 adrese 5 bin 942 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca denetimler sırasında şehir merkezi Gaziantep Caddesi üzerinde bir apartmanda bulunan günlük kiralık daireye baskın düzenlendi. Baskında 35 yaşındaki Gürcistan uyruklu S.K. ile 38 yaşındaki Türkmenistan uyruklu M.Y. isimli iki kadının fuhuşa yer ve imkan sağladığı tespit edildi. İki şahıs da zührevi hastalıklarının olup olmadığının kontrol edilmesinin ardından bugün sınır dışı edildiği öğrenildi. Şüpheliler hakkında "fuhuşa yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi