Bu kent hakkında en yeni ve doğru bilgilere ulaşmak isteyenler, aradıkları tüm bilgileri sitede bulabiliyorlar. Site, Eskişehir son dakika haberleriyle ses getirmeyi başarıyor. Son 24 saatte Eskişehir genelinde yaşanan ne varsa, sitenin sayfalarında yer buluyor. Bu sebeple, Eskişehir'e yakından bakmak isteyen için sadece, site yeterli oluyor.

Eskişehir Haber Kategorileri

Site, son dakika haberleri ile anlık haber konusunda beklentileri karşılıyor ve fark yaratıyor. Bununla beraber, site, takipçisine pek çok farklı kategoride detaylı Eskişehir haber içerikleri sunuyor. Okuyucu, gündem, iş dünyası, asayiş, spor, siyaset, sağlık gibi kategoriler özelinde kentte olup biteni siteden takip ediyor. Tüm bu kategorilerin altında en yeni gelişmeler görülebiliyor. Ayrıca, site, yerel haberlerin dışında, okuyucusuna Türkiye ve dünya haberleri de sunuyor. Sitede, farklı kategorilerde, çok sayıda güncel ve dikkat çekici haber yer alıyor.

Spor Haberleri

Sitede, başka içeriklerin yanı sıra, spor haberleri de yer bulmaktadır. Okuyucu, kentle adeta özdeşleşmiş olan Eskişehirspor haberleri için siteden yararlanıyor. Takımın antrenman notları, formda oyuncuları, sakat veya cezalıları, siteden takip edilebiliyor. Bunun yanında site, farklı kentlerin takımlarından haberleri de veriyor. Spor haberlerini sevenler, sitenin zengin içeriğinde aradıklarını buluyorlar. Ayrıca, futbol dışında öne çıkan diğer spor gelişmeleri, site tarafından takipçileriyle paylaşılıyor.