Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edene temsilcimiz Zonguldakspor 31'nci haftayı BAY geçirecek. Kırmızı-lacivertli ekip ligin 32'nci haftasında sahasında kümede kalma mücadelesi veren ve ateş çemberinin içinde olan rakibi Gümüşhanespor ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında haftalarca kazanamamasına rağmen Zonguldakspor'u 4-2 yenerek galibiyetle tanışan Gümüşhanespor Zonguldak'a da puan yada puanlar için gelecek. Ancak Zonguldakspor da ligin geri kalan haftalarına daha rahat girebilmek adına Gümüşhanespor maçından galibiyet bekliyor.

SANCAKTEPE VE HACETTEPE MAÇLARI KRİZ YARATTI
Zonguldakspor özellikle kendisi açısından çok önemli ve kritik olan Sancektepe ve Hacettepe maçlarından 1 puan çıkartabildi. Sancaktepe ile sahasında 1-1 berabere kalan Elmas deplasmanda ise Hacettepe'ye 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

"GÜMÜŞHANE'Yİ DE YENİN ARTIK"

Ligde 6 maçı kalan Zonguldakspor'da özellikle taraftarlar kümede kalma mücadelesi veren veren takımlara karşı alınan başarısız sonuçlar karşısında sosyal medyadan tepkilerini dile getiriyorlar. Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda 15.00'da oynanacak karşılaşma için teknik heyet ve futbolculara yönelik "Gümüşhane'yi de yenin artık" mesajı gönderen taraftarlar ligin geri kalan haftalarında stres yaşamak istemiyor.

Zonguldakspor ligde oynadığı 30 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgi alırken topladığı 30 puanla 12'nci sırada bulunuyor. Rakip Gümüşhanespor ise 30 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 18 yenilgi alırken topladığı 23 puanla 17 puanla kümede düşme potasının içinde bulunuyor. Gümüşhanespor'un daha önce 3 puanı silinmişti.