TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını yoğun tempo ile sürdürüyor. Günde çift idman yapan kırmızı-lacivertli ekip sabah fitness yaparken 16.30'da ise saha idmanı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Konya deplasmanında İsmail Güven'in ceza sahası dışında attığı müthiş golle rakibi karşısında 1-0 öne geçen Zonguldakspor ikinci yarı yediği gole engel olamamış ve sahadan 1-1'lik sonuçla 1 puanla ayrılmıştı.

Konya karşısında kaleci Sinan Ören yine yaptığı kritik kurtarışları ile ön plana çıkarken, kalesinde güven vermeye devam etti.

Zonguldaksporlu futbolcular Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan taraftarının da desteği ile galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Sahasında oynadığı son karşılaşmasında Samsunspor'a hakem hataları nedeniyle 2-0 mağlup olan Zonguldakspor, bu kez taraftarını mutlu etmek istiyor. Son Konya deplasmanında da 1-1'lik sonuçla ayrılan Elmas Gümüşhanespor maçına telafi gözüyle bakıyor.

Editör: Pusula Gazetesi