Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, bir süre önce talepte bulundukları hizmetleri yerine getirdiği için teşekküre gelen genç kızları kabul etti.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüçlü genç kızları makamında kabul etti. Gülüçlü genç kızlar, spor alanları ve spor aletleri ile belli noktalara geri dönüşüm kutuları konuşulması gibi talep edilen hizmetleri yerine getirmesinden dolayı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'a teşekkür etti.
Gülüç Belediyesi olarak gençlere önem verdiğini dile getiren Demirtaş, belediyenin kapısının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Başkan Demirtaş konuşmasında "Kızlarımız bir süre önce benden spor alanları ve spor aletleri, oyun alanları ile bazı noktalara geri dönüşüm kutuları konulmasını talep etmişlerdi. Bende talimat vererek yerine getirilmesini istedim. Kızlarımızda teşekküre geldiler. Asıl ben kendilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Benim kapım onlara her zaman açık. Çünkü onlar bizim yarınımız. Benden ne talep ederlerse yerine getirmeye hazırım" dedi.
Başkan Demirtaş ziyarette genç kızlarla fotoğraf çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi