Kdz. Ereğli 1. Amatör Küme'de hafta sonu oynanan karşılaşmalarla sezon sona erdi. Son maçında Yenimahallespor'u 3-1 yenen Gülüç Belediyespor, 1. Amatörküme'nin 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu.
Gülüç Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirtaş elde edilen başarıdan dolayı tüm futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik etti. Demirtaş "Hizmet alanında elde edilen başarılı çalışmalarının ardından sporda da her branşta başarıların ard arda gelmesi beni çok sevindirdi. Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimize hep destek olmaya, onları spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Yaz ayında spor okullarımızı açıp gençlerimizi buralara yönlendiriyoruz. Yine yıl içerisinde de salon sporlarına destek oluyoruz. 1.Amatör Küme'de mücadele eden takımımız hep gençlerimizden kurulu. Ben futbolcu ve teknik heyetimize hep güvendim. Onlarda bu güveni çalışarak başarıyla taçlandırdılar. Şimdi önümüzde Süper Amatör Küme'ye yükselmek için play off maçları var. Orada da başarılı olup bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi.
Gülüç Belediyespor, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme Ligi'ne yükselmek için diğer ilçelerin 1. Amatör küme şampiyonları ve 2.'leri ile maç yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi