TFF 2 Lig Beyaz Grup'da Zonguldakspor'u kritik ve zorlu bir 90 dakika bekliyor. Sezona 1-0'lık Manisa FK yenilgisiyle başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda beklenenin üstünlü olumlu sonuçlar alarak taraftarını mutlu eden Zonguldakspor geçtiğimiz haftaya kadar play-off barajının içinde bulunuyordu. Önceki hafta sahasında Samsunspor'a 2-0 yenildikten sonra geçtiğimiz hafta ise 1922 Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Zonguldakspor galibiyete hasret kalmış, play-off barajından da düşerek 7'nci sıraya kadar gerilemişti.

GÜMÜŞHANE MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLACAK
Zonguldakspor suskunluğunu Pazar günü sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçıyla bozmak istiyor. Hafta boyunca sıkı bir tempo ile Pazar günü oynayacağı maç a hazırlanan Zonguldaksporlu futbolcuların arzulu ve istekli halleri teknik heyeti Gümüşhanespor maçı öncesinde umutlandırıyor. Kırmızı-lacivertli ekip Gümüşhanespor maçına çıkış maçı olarak bakıyor.

TARAFTARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORLAR
Zonguldaksporlu futbolcular 13.30'da başlayacak olan maça iyi konsantre olarak sahadan galibiyetle ayrılıp taraftarının yüzünü güldürmenin hesaplarını yapıyor. Ligde 12 maçta 19 puan toplayan ve 7'nci sırada bulunan Zonguldakspor'da hedef play-off barajına tekrar girebilmek. Rakip Gümüşhanespor ise 12 maçta topladığı 11 puanla ligin 13'ncü sırasında kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi