Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Başkanvekilleri Mehmet Çivici ve Abdülkadir Çınar, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz ile birlikte geçtiğimiz hafa sonu yapılan kongrede yeniden seçilen Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'i makamında ziyaret etti.

Başkan Civelek ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen TSO Başkanı Yalçın, Ereğli'de yapılması gereken hizmetlerle ilgili birlikte hareket edilmesini önerdi. Başkan Yalçın, konuşmasında, "Yeni dönemde size ve ekibinize başarılar diliyorum. Ereğli'de yaşanan sorunların çözümü için ortak hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda Ereğli kampüsünün hayata geçirilmesi hayati önem taşımaktadır. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım. Ereğli'de trafik sorunu her geçen gün daha da artıyor. Bu sorunun Ereğli Belediyesi ile birlikte çalışıp çözüme kavuşması gerekir. Ereğli'de sanayicimiz, şoförümüz, esnafımız, tüccarımız aynı geminin içerisindeyiz. Güçlü bir ekonomi ve ekonominin daha iyiye gitmesi için birlikte hareket etmeliyiz" dedi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek de, Ereğli'de başta trafik ve ekonomik sorunların çözümü olmak üzere yapılması gereken her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi