Zonguldakspor'un Amedspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Ultras Elmas tribün liderleri idmanı ziyaret ederek Başkan Süleyman Caner, Teknik PatronŞenol Demir ve futbolculara moral verip tatlı ikramında bulundular.

Tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı ve Bora Amaralı tüm taraftarlara seslenerek zorlu maç öncesinde birlik mesajı verdiler. TeknikPatron Şenol Demir, tribün liderlerine bu hafta oynayacakları Amedspor maçında tribünleri tıklım tıklım dolmasını ve herkesin bu zorlu maçta ellinden geldiğince takımını desteklemesini istedi.

Ultra Elmas tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, "Her maçımız deplasman. Her maçta takımımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kendi imkanlarımızla bütün maçlara gitmeye çalışıyoruz. Başkanımız da sağolsun elinden gelen desteği veriyor. Bugün buraya geldik önemli kritik bir virajdayız. Çünkü takımımız play off'tan biraz daha uzaklaştı. Ama biz bu ligde kalmak istiyoruz. Kalacağımıza da inanıyoruz. Play off'u da hedefliyoruz hala sapmadık. Bugün buraya Ultra Elmas Tribün liderleri olarak takımımıza moral vermek istedik. Kendi imkanlarımızla tatlı aldık. Zaten yokluk içerisinde mücadele veriyoruz. Onlardan tek isteğimiz bu maçta 3 puan ya da yenilmemek istiyoruz. Halkımıza da sesleniyoruz. Bu maça gelelim. Devrek sahasını dolduralım. Takım hepimizin takımı. Başka takımımız yok. Bu hafta herkes gelerek takımına destek versin" dedi.

Miraç Balcı ise "Takımın durumu da belli. Maddi gücümüz de belli. Stadyumumuzun sıkıntısı da belli. Bu zorluklara karşı Zonguldak halkından istediğimiz tek şey, bu hafta iki bin kişilik stadyumumuzun dolması. Bu takım bizim. Herkesin Devrek Stadyumuna gelerek takımına sahip çıkmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi