TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner 2. Lig kuralarını değerlendirdi. Kura çekine katılan Başkan Caner güçlü takımların bulunduğu zorlu grup olan Beyaz Grup'ta mücadele edeceklerini, geçtiğimiz sezon da yine zorlu grupta oynadıklarını söyledi. Caner takımın son durumu hakkında genel bir değerlendirme yaptı.

"İYİ TAKIM KURMAMIZ ÖNEMLİ"

10 Temmuz tarihinde çekilen 2. Lig kuralarını değerlendiren Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Yeni sezonun ve Beyaz grubun takımımıza ve tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Beyaz grubu geçen sezonki Kırmızı grup gibi düşünüyorum. Bence aynı zorlukla bir grup. Grubun zor olması önemli değil önemli olan biz iyi bir takım kurmamız önemli. Eğer iyi bir takım kurarsak geçen senden daha iyi yerlerde ligi bitiririz. Bizler bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Engelleri kaldırmak için mücadele ediyoruz''dedi.

"TAKIMI YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ. YASAK KALKACAK"
Başkan Caner, "Biz hedefsiz olamayız. Zonguldakspor büyük bir camia. Yoklar içerisinde kaç yıldır bu takımı buralara kadar getirdik. Yarı yolda da bırakacak değiliz. Bunun için kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu sene nasıl takımı yukarılara çıkarırız diye düşünüyoruz. Transfer yasağını da en kısa sürede çözeceğiz. Başka çaremiz yok. Herkesin bize destek olmasını bekliyoruz'' dedi.

"KOMBİNELERE SAHİP ÇIKILSIN"

Yeni sezon öncesi kombine fiyatlarını belirlediklerini belirten Caner, "Kısa süre sonra kombine kartları piyasaya süreceğiz. Oradan gelecek sıcak parayla bir nebze olsun rahatlamayı planlıyoruz. Kombine kartları 150 liradan satacağız. Herkes kombine kartına alarak takımına destek verecek. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bizler bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Nasıl zor şartlar altında 2 şampiyonluk elde ettiysek yine aynı havayı yakalayacağız. Camiayı yine Zonguldakspor etrafından kenetlenmesini sağlayacağız. Her kes Zonguldakspor'un armasına sahip çıksın. Birlik olalım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi