Spor Toto 2. lig Beyaz grupta Devrek İlçe Stadı'nda Tepecikspor ile karşılaşan Zonguldakspor 90 dakika boyunca adeta öldü, öldü dirildi. Kırmızı-lacivertli ekip maçta 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarı 2-1 yenik duruma düştü. Ancak Zonguldaksporlu futbolcular maçı 3-2 çevirerek çok önemli bir galibiyete imza attılar. Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar adeta bütünleşerek 3-2'lik galibiyetin coşkusunu birlikte kutladılar.

BAŞKAN CANER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Kulüp başkanı Süleyman Caner maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inerek teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı, tebrik etti. Duygusal kişiliği ile bilinen Başkan Caner alınan zaferin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

GALİBİYETİ VALİ ALİ KABAN'A HEDİYE ETTİ

Kulüp başkanı Süleyman Caner geçtiğimiz sezon dahil, bu yılda takıma maddi manevi katkı sağlayan Vali Ali Kaban'a sonsuz teşekkür ederek alınan 3 puanı Vali Ali Kaban'a armağan ettiğini açıkladı. En büyük destekçilerinin Vali Kaban olduğunu belirten Caner Kaban'ın hakkını kesinlikle ödeyemeyeceklerini söylerken, aynı zamanda İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya da teşekkür etti. Takım yenik duruma düşmesine rağmen desteğini devam ettirerek galibiyette pay sahibi olan taraftarlara da teşekkür eden Caner'e tribünlerden de tezahuratlarla büyük destek geldi.

Editör: Pusula Gazetesi