2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden ve hedeften erken koparak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Ereğli Belediyespor'da gözler kongreye çevrildi. Ereğli Belediyespor'da yönetim 29 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği kongre öncesinde güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyor. İlk kongre tarihi 29 Mayıs olarak belirlenmesine rağmen gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 11 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapılacak olan kongre öncesinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın başkan olacağı, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş'in de Başkan Yardımcısı olarak futboldan tamamen sorumlu olacak.

Son iki sezondu maliyet olarak güçlü ve kaliteli kadrolar kurulmasına rağmen bir türlü beklenen şampiyonluğa ulaşamayan Ereğli Belediyespor kongre sonrasında çok daha sağlam adımlar atarak kaliteli kadro oluşturmanın hesaplarını yapıyor.

Ereğli Belediyespor taraftarları ise yapılacak kongrenin ardından oluşturulacak kadroyu daha şimdiden merakla beklemeye başladı. Taraftar 2019-2020 sezonunda bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyor.

Editör: Pusula Gazetesi