Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta üst sıraları hedefleyen Zonguldakspor Devrek İlçe Stadı'nda konuk edeceği Amedspor maçından 3 puan bekliyor. Hafta boyunca zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde sürdüren kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü 13.30'da oynanacak maçın başlama saatini bekliyor. Zonguldakspor'da geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen orta saha oyuncusu Sefa Aksoy oynamayacak. Burak Can Et'in haftalar sonra 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

MAÇIN HAKEMİ ALI ZAĞLI, DEVREK'İ TANIYOR

Zonguldakspor ile Amed arasında oynanacak kritik karşılaşmayı ilk yarıda Devrek İlçe Stadı'nda oynanan ve berabere tamamlayan Kahramanmaraşspor maçında düdük çalan Ali Zağlı yönetecek. Kahramanmaraş maçında kırmızı-lacivertli ekibe karşı çaldıkları ve çalmadıklarıyla tepki toplayan Zağlı'nın bu maçta nasıl bir yönetim göstereceği ise merak konusu.

TARAFTAR DEVREK'E AKACAK

Zonguldakspor'a içerde-dışarda destek veren taraftar gruplarından Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar'ın yanı sıra zaman zaman Kara Sevdalılar takımın başarısında önemli etken sağlıyor. Ancak Pazar günü oynanacak Amed maçında taraftar gruplarının yanı sıra ilçe ve beldelerden de çok sayıda taraftarların gelerek Zonguldakpor'u Amed karşısında 90 dakika boyunca rakibi baskı altına alarak desteklemeleri bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi