TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamasıyla tüm kulüpler 12 Haziran'da başlayacak olan lig öncesinde hazırlıklarına başlıyor. Zonguldakspor'da futbolcular hafta sonu kente gelerek Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda idmanlara başlayacak.

Yıllardır tesis ve takım otobüsü sıkıntısı çeken Zonguldakspor için Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan sezon öncesinde Zonguldak Belediyesi'ne ait otobüse kaplama yaparak takımın hizmetine vermişti. Corona Virüs salgını nedeniyle liglere verilen arada otobüs belediyenin başka hizmetlerinde kullanıldı.

Hafta sonu idmanlara başlanmasıyla birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan otobüsü tekrar Zonguldakspor'un hizmetine vererek kulübe katkı sağlayacak.

Kırmızı-lacivertli ekip sezonun ilk yarısını DSİ Misafirhanesi'nde geçirirken, verilen arada misafirhane sağlık çalışanlarına tahsis edilmişti. Zonguldakspor yönetimi ise futbolcular için dönüşte Dedeman Otel'i tahsis edecek. Futbolcuların otelden futbol sahasına gidiş-gelişlerinde ise Zonguldak Belediyesi'nin Zonguldakspor için özel kapladığı otobüsü kullanacak.