Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde belediye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Gökhan Demirtaş, beraberinde Ak Parti Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz ve Meclis üyesi adaylarıyla ziyaretlerine başladı.

Gülüç Belde belediye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Gökhan Demirtaş, beraberinde Ak Parti Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz ve Meclis üyesi adaylarıyla ilk olarak Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz "Yerel seçimler öncesinde adayımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaretlere başladık. İlk olarak da sizleri ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Ak Parti olarak Gülüç' de seçimleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu' da Gülüç beldesinin ilçe olabilecek bir konumda olduğunu, Başkan adayı Gökhan Demirtaş'ın projelerini gördüğünü, seçim zamanında kendilerine düşen görevin sandıklardan çıkan oyların doğru bir şekilde listeye yazılması olduğunu ifade etti.

Gülüç Belde belediye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Gökhan Demirtaş ise konuşmasında seçimlerin kazasız belasız bir şekilde atlatarak, vatandaşlarında yeniden kendisine teveccüh göstererek seçimlerden başarılı olarak çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. Demirtaş konuşmasında "Seçim sürecine giriyoruz. Kavgasız kazasız bir seçim geçmesini diliyorum. Sonuçta sokağa caddeye birlikte ineceğiz. Ben seçimlerin Gülüç'e, Ereğli'ye ve ülkemize hayılrı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gülüç Belde belediye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Gökhan Demirtaş, Ak Parti Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz ve Meclis üyesi adayları daha sonra Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı Hikmet Tezel ve yönetimi ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimini ziyaret etti.

Editör: Pusula Gazetesi