Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol; "Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Örgütü adına bir iddia ortaya koyuyoruz. 5 belde ve 1 merkez olmak üzere ciddi ve seçimi alabilecek adaylarla belediyelerim kazanmak istiyoruz. Siyaset bir iddia işi. Bunu ortaya koyuyoruz. Zonguldak'ta aynı durum söz konusu"dedi.

CHP Çaycuma İlçe Örgütünde aday adaylığını açıklayan Demir, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Tuncay Akyol'a teslim etti. Demir; " Filyos ile alakalı kafamızda bir niyet oluşturduk. Filyos bizim için bir sevda idi. Bu benim oranın damadı olmamla ilgili değil. Şu anda Filyos sahili çok değersiz ve bakımsız durumda. Sadece betonlaşma ile yürüyor. Bizde Ege ve Akdeniz olmak üzere turizm kültürünü bildiğimiz , Avrupa'daki sahil kesimlerini yakından gördüğümüz için Filyos ile alakalı gönlümüzde bir sevda oluşturduk. Bu sevdamızı da basın ve örgütle paylaşmak istedik. Yol hepimizin yolu. Sizlerde bu yolun yoldaşlarısınız. Başarıya hep beraber ulaşacağız. Filyos ile ilgili projelerimiz şu an aday adaylığında açıklanacak değildir. Niyetimiz Batı Karadeniz'in en güzel sahil beldesi olan Filyos'un bu durumu hak etmediğini düşünerek, sosyal demokrat belediyeciliği getirmek için bu sevdaya baş koyarak bu yola çıktım. Bu yola baş koyan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sadece Filyos değil, Zonguldak'ın her yerinde Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat belediyeciliği getirip her yere bayrağımızı dikeceğiz. Karşı siyasi görüşü olanlar 'onların işini görmeceğiz, elini sıkmayacağız'diye düşünmesin. Biz oraya rant için değil, Filyos'u dünyaya tanıtmak için gidiyoruz"diye konuştu.

Demir'in Adaylık açıklamasında İl Başkanı Hakkı Güney, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, çok sayıda il ve ilçe yöneticisi ile belde başkanları katıldı.
Eski futbolcu Tanju Çolak da partiye gönderdiği mesajda Gökhan Demir'i tebrik ederek başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi