Zonguldak'ta yeni bir yıldız sahneye çıktı. Terakkispor'un 20 yaşındaki santraforu Gökdeniz Aktaş attığı ve attırdığı gollerle kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

10 yaşında futbola Zonguldak Belediyespor alt yapısında başlayan golcü futbolcu Gökdeniz ardından Zonguldakspor'a transfer oldu. Kırmızı-lacivertli ekibin alt yaş takımlarında oynayan Gökdeniz son olarak Zonguldak amatör kümenin köklü kulüplerinden Terakkispor'a transfer oldu. Terakkispor'da kendini bulan genç golcü attığı ve attırdığı gollerle Terakkispor A ve Genç takımlarında 3 yılda 4 şampiyonluk yaşadı.

Bu başarısıyla Trabzonspor U-21 takımı antrenörlerinin de dikkatini çeken Gökdeniz'in TFF'nin U-21 ligini iptal etmesiyle transferi yattı. 2018-2019 futbol sezonunda Terakkispor ile yoluna devam eden Gökdeniz bu sezon 11 maçta attığı 14 golle takımını sırtlayan futbolu oldu. Takımının değişmezi haline gelen Gökdeniz'i bir çok takım yakından takip ediyor.

Futbol aşığı olan genç futbolcunun hayali gelecekte çok iyi bir yıldız olmak. Özel yaşantısına özen gösteren, takım içinde arkadaşları tarafından sevilen Gökdeniz antrenörleri tarafından da el üstünde tutuluyor. Genç yaşta Terakkispor'un takım kaptanlığını da yapan Gökdeniz sezon sonunda takımı ile şampiyonluk yaşıp 5'nci kupasını kaldırmanın hesaplarını yapıyor.

Gökdeniz Aktaş sezon sonunda yaşayacağı şampiyonluğun ardından kendisine gelecek teklifleri bekleyip kısa sürede profesyonel olup atacağı gollerle takımının değişmezi olup Türkiye liglerinde yeni şampiyonluklar hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi