Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, AK Parti Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsa Bükrü ve Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'ı ziyaret ettiler. Görüşmede, Bakan Yardımcısı Yayman'ı ziyarete gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da bulundu.

Milletvekili Ulupınar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman'ı, İl Genel Meclis Üyemiz Vacit Bey, AK Parti Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsa Bey ve Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile ziyaret ettik. Ayrıca Hüseyin Bey'i, ziyarete gelen Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç Bey de görüşmede bize eşlik etti.

Bakan Yardımcımıza, Gökçebey' in çevre düzenlemesi için parke taşı talebiyle Devrek ilçemizdeki Yazıcık, Sofular, Pelitli, Karakoçlu, Tabaklar ve Ahmetoğlu köylerimizin alt yapı ve çevre düzenlemesi için gerekli parke taşı taleplerini ilettik. Dosyaları alıp ilgili birimlere yönlendiren ve en kısa sürede yardımcı olmak üzere çalışma yapacaklarını söyleyen bakan yardımcımıza biz de Devrek bastonu, Çaycuma manda yoğurdu gibi yöresel ürünlerimizi takdim ederek teşekkürlerimizi sunduk" ifadelerine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi