Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Gökçebey İlçe Başkanlığı tarafından, Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi. Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu, programda projelerini açıkladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Rahmi Albuz, partililer ve çok sayıda Gökçebey halkı katıldı. Gökçebey halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirten Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu, "Ben yıllardır burada ticaret yapıyorum. 35 yıla yakın ticaretle uğraşıyorum kimsenin hakkını yemedim. Allah'a şükür gelirimde gayet iyi. Neden aday oldum? Yanlış anlaşılmalar oluyor. Ben istiyorum ki eğer bu Gökçebey'e bir katkım olacaksa ve bunlar ilerida konuşulacaksa bana yeter. Ben Gökçebeyli gençlere iş için aday oldum, belediyeye gelen paraların halkın hizmetine harcanması için aday oldum. Eğer seçilirsek, ben ve ekibim sizler için gece gündüz çalışacağım" dedi.

"ORTAYA ATAN DA, ALAN DA, VEREN DE ŞEREFSİZDİR"

"Ekibimden Nurşen hanım için para karşılığında aday olduğunu iddia eden bazı şerefsizler var" diyen Çetinoğlu şöyle devam etti; "Bunu söylerken gerçekten özür diliyorum. Bu iddiayı ortaya atanda şerefsiz, parayı alan da şerefsiz veren de şerefsizdir. Ben ve ekibim Gökçebey halkına hizmet için bu yola çıktık. Bizler bu şehri bu ilçeyi karşılıksız sevdik. Değerli Gökçebeyliler sizlerden size hizmet etmek için destek istiyoruz."

"HİZMETLERİMİZE KAT KAT DEVAM EDECEĞİZ"

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "31 Mart yerel seçimlerinde sadece Belediye Başkanımızı seçmeyeceğiz. Bu seçimler ülkemizin belası için büyük önem arz ediyor. Gökçebey halkı geçtiğimiz dönem de dahil merkezi hükümetimizden hizmet konusunda büyük destekler aldı. Şimdi bizler burada yine AK Parti belediyesi ile bu hizmetleri kat kat artırarak devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı Gökçebey halkı adayımız Mustafa beyi Belediye Başkanı seçmiş olacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, ise AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerine dikkat çekti. Uçar, CHP'de olan Zonguldak Belediyesi'ni örnek göstererek seçimlerde doğru karar vermenin öneminin altını çizdi.

Mustafa Çetinoğlu konuşmaların ardından projelerini açıkladı.

Editör: Pusula Gazetesi