"Bereket" kavramıyla algılarda özdeşleştirilmiş olan iri göğüslü olma durumu çoğu kadın tarafından arzulanmıştır. Ancak eskiden, genetik faktörlerin etkili olduğu göğüs şekli ve büyüklüğünde değişim yapmak imkansızdı. Günümüzde gelişen teknoloji ve tıbbi alandaki yenilikler sayesinde kadınlar göğüs büyütme ameliyatı olarak daha büyük ve güzel göğüslere sahip olabilmektedir.

Göğüs Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Göğüs büyütme İzmir de en sık yapılan estetik ameliyatlardandır. Göğüs büyütme, göğüs büyütme ameliyatında esas olarak meme dokusunun ya da kasın altına silikon implantlar yerleştirilerek yapılır. Göğüs büyütme ameliyatı uygun olan hastalarda yağ enjeksiyonu uygulamasıyla da yapılabilmektedir. Hangi yöntemle nasıl bir sonuç alınması istendiği hastanın beklentilerine ve vücut tipinin uygunluğuna bağlıdır. Hastaların ihtiyaçlarına göre protez büyüklükleri ve çeşitleri seçilmektedir.

Göğüs büyütme hakkında daha fazla bilgi için: https://www.candanmezili.com/meme-estetigi/meme-buyutme/

Göğüs Küçültme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Sıkça talep edilen göğüs büyütme ameliyatının yanı sıra göğüs küçültme işlemi de çeşitli sebeplerden dolayı talep edilmektedir. Genetik faktörlerden dolayı zamana veya emzirmeye bağlı olarak sarkmış göğüslerin toparlanması ve yeniden şekillenmesi amacıyla göğüs küçültme ameliyatı yapılabilmektedir. Göğüs küçültme İzmir, hastanın vücuduna uygun olmayan göğüs büyüklüğüne sahip olması ve bu nedenden dolayı çeşitli sağlık sorunları yaşaması göğüs küçültme ameliyatını gerektirmektedir. Vücut tipine uygun olmayan göğüslere sahip olan hastaların çoğunlukla yaşadığı rahatsızlıklar bel ağrıları ve omurga problemleri olarak bilinmektedir. Göğüs küçültme ameliyatı esnasında göğüs içerisindeki meme dokusunun ve yağların bir kısmı alınarak göğüs derisinde orantılı bir görünüm elde edilmesi sağlanmaktadır. Göğüs küçültme İzmir, göğüs küçültme ameliyatı göğüs dikleştirme uygulamasındaki yöntemlere benzer şekilde uygulanmaktadır.

Göğüs küçültme hakkında daha fazla bilgi için: https://www.candanmezili.com/meme-estetigi/meme-kucultme/

Göğüs Küçültme ve Büyütme Ameliyatı Fiyatları

Göğüs küçültme ve büyütme ameliyatları birbirinden farklı işlemleri içermesi ve çeşitli yöntemlerin kullanılmasıyla gerçekleştirilen ameliyatlar olduğu için fiyatları değişiklik göstermektedir. Göğüs büyütme İzmir, ameliyatın fiyatının belirlenmesinde doktor deneyimi, hastane seçimi ve uygulanılması istenilen yöntemler ve kullanılan protez etkili olmaktadır.

Daha fazla bilgi için https://www.candanmezili.com/meme-estetigi/meme-buyutme-ve-diklestirme/

Editör: Pusula Gazetesi