Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu'na ekip olarak adaylıklarını daha önce duyuran isimler, 23-24 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak olan 11'inci Olağan Genel Kurul nedeniyle bir açıklama yaptı.
GMİS Genel Başkan Adayı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı Adayı İsa Mutlu, Genel Sekreter Adayı Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Adayı Volkan Yıldız, Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Adayı Tayfun Demir'in ortak açıklaması şöyle;
"Genel Maden İşçileri Sendikamızın yeni bir hizmet ve mücadele döneminin başlangıç noktası olan 11. Olağan Genel Kurulu, 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat: 10.00'da Şemsi Denizer Konferans Salonumuzda yapılacaktır.
Sendikamızda bugüne kadar görev yapmış değerli yöneticilerimizi, tüm üyelerimizi ve emek dostlarını kongremizde aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.
Genel Kurulumuzun, bölgemiz, ülkemiz, TÜRK-İŞ ve ülkemiz emekçilerinin hak ve demokrasi mücadelesine ışık tutacağına olan yürekten inancımızla 11'inci Olağan Genel Kurulumuzun şimdiden tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz"

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 11'inci Olağan Genel Kurulu 23-24 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 23 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak olan Genel Kurul'un açılış konuşmasını GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci yapacak. Demirci'nin konuşmasının ardından Divan Heyetinin seçimi yapacak. Divan Heyeti seçildikten sonra Genel Kurul'a katlan konuklar konuşmalarını yapacak. Genel Kurul'un öğleden sonraki bölümünde ise Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu'na aday olanlar konuşmalarını gerçekleştirecek. Genel Kurul'un ikinci gününde ise (24 Mart Pazar günü) GMİS'in Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulları ile Türk-İş Üst Kurul delegelerinin seçimleri yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi