Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldaspor'da yönetim kurulunun kulübe gelir amaçlı ve aynı zamanda 1992 yılında TTK Kozlu Müessesesi'nde meydana gelen grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madencinin isimlerini yaşatmak için bastırmış olduğu Şehit Madenci formaları büyük ilgi görüyor.

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. Hürfikir ve Öztürk Başkan Hakan Yeşil'e üzerinde 67 Hakan Yeşil yazılı özel formayı hediye etti. Başkan Yeşil ise Hürfikir ve Öztürk'e forma için teşekkür etti.

FORMA DESTEĞİ KONUŞULDU

Ziyarette GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil formalar konusunda nasıl destekte bulunabilecekleri konusunda Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ile fikir alışverişinde bulundu. GMİS'e bağlı şubelerle irtibata geçilerek maden işçileri ile tek tek temas kurularak Şehit Madenci formalarının satışı konusu gündeme geldi.

HAKAN YEŞİL: "HER ZAMAN ZONGULDAKSPOR'UN YANINDAYIZ"
Zonguldaksporumuzun, şehit madencilerinin isminin yazılı olduğu formayı bize takdime geldiler. Çok güzel düşünmüşler. Bildiğim kadarıyla son maçlarına da bu forma ile çıktılar. Zonguldak madenlerle özdeşleşmiş bir şehir. Zonguldaksporumuzun, Zonguldak'ta ki ve madenlerde ki önemi, bağı çok kuvvetli. Bizde eskiden olduğu gibi Zonguldakspor'a destek çıkmaya çalışıyoruz ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Zonguldakspor, Zonguldak'ı temsilen Türkiye liglerinde farklı noktalarda boy gösteren bir ekibimiz. Her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK: "TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
GMİS, Zonguldak'ta merkezde olan tek sendika. Zonguldak'ın gözbebeği. Maden işçileri bizim gözbebeğimiz. Biz belediye başkanlarını, siyasi il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Hakan Başkanımızı da ziyaret ettik. TürkMetal Sendikası'na yapılan projeyi kendilerine anlattık. Bu sayede kendilerine de yük olmayacağını belirttik. Gönüllülük esasına dayanan bir forma projesi olduğunu anlattık. Başkanım da 'Biz bu proje üzerinde çalışıyoruz. Gerekeni yapacağım.' dedi. Bizde sendikamızın talebi doğrultusunda formaları teslim edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.