Genel Maden İşçileri Sendikası'nın (GMİS) 11' inci Olağan Genel Kurulu' nun ardından genel başkan seçilen Hakan Yeşil, dün Ahmet Demirci' den görevi devraldı. Başkan Yeşil, görevi devraldığı Ahmet Demirci'ye çiçek takdim etti.

Demirci, Yeşil' e görevinde başarılar dileyerek "Hayırlı olsun" dedi. Yeşil de Demirci'ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

DEMİRCİ: "AĞABEY OLARAK HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIM"

Başkan Demirci, yeni yönetime başarılar dileyerek "Bugün Genel Maden İşçileri Sendikası'nın 11'inci Genel Kurulu'ndan çıkan karara göre biz, Hakan Yeşil kardeşimize görevi teslim ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Ben GMİS eski Başkanı olarak, ağabey olarak her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum. İhtiyaçları olduğunda, 24 saat hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Kendi görevlerinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

YEŞİL: "AHMET BAŞKANA VE EKİBİNE GEÇMİŞTE YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Demirci'ye teşekkür eden Yeşil "Ahmet Başkanımıza teşekkür ederiz. Çok güzel demokrasi yarışı oldu. Bu sürecin sonunda yeni ekibimizle beraber Ahmet Başkandan görevi devir aldık. Ahmet Başkana ve ekibine geçmişte yaptıkları için teşekkür ederiz. Bundan sonra Zonguldak'ta, maden işçisi için, TTK için, Zonguldak'ımız için en yapmamız gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi