Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek göreve seçilmelerinden dolayı İl Başkanı Umut Başoğlu ve yönetim kuruluna tebriklerini iletti.
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal'ın katıldığı ziyarette Genel Başkan Demirci, "Sayın Başkana, yeni seçilmiş olduğu görevinden dolayı başarılar diliyoruz. Zonguldak'a en iyi hizmetleri yapacağından eminiz. Allah yardımcısı olsun" dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten CHP Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu, "6 Ocak'taki İl Kongremizden sonra ziyaretler devam ediyor. Yine Zonguldak'ımızın yetiştirmiş olduğu, Zonguldak'ımıza çok değer katan, emeğine, emekçisine değer katan ve onun her daim haklarını, hukukunu her platformda savunan Genel Maden-İş Sendikamızın değerli başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarına bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) kanayan bir yara. Ya dedemiz ya amcamız ya bir akrabamız madende çalıştı. Biz maden kültürüyle yetiştik. Ben de madenci bir aileden geliyorum. Yine Zonguldak'ımızın bundan sonraki süreçte de TTK anlamında mücadelesini verecek değerli başkanımızla, değerli yönetim kurulu üyelerimizle, omuz omuza ne yapmamız gerekiyorsa üstünüze ne düşüyorsa yapacağımızı CHP olarak taahhüt ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi