Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal ile GMİS MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç, Türk-Metal Sendikası Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile görüştü.
GMİS Heyeti, 14 Şubat'ta Erdemir'de meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Bilgin Elmas için taziyede bulundu. GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, "Bilgin Elmas kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, Türk-Metal Sendikası ile Erdemir camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.
Mutlu; "Türk-Metal Sendikamız ile dayanışma ve güç birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk-Metal Sendikası'na bu dayanışma ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Erdemir çalışanlarını ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin olumlu sonuçlanması nedeniyle tebrik ediyoruz. Verilen mücadele ve imzalanan toplu iş sözleşmesi Türk işçi sınıfına ışık tutacaktır" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ise "Genel Maden İşçileri Sendikası ile daima dayanışma ve dostluk içinde ortak hareket etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi