Odanın toplantı salonunda yeni başlayan kursta konuşan KOSGEB Zonguldak İl Müdürlüğü'nde görevli Uzman Yardımcısı Engin Erdem kursiyerlere toplam 4 gün (32) saat sürecek "Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde; iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık ise eğitimlerle ilgili olarak; "Odamız üyelerine verdiği hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet ediyor. Girişimci adaylarına yol gösteren bu kurslara olan ilginin çokluğundan dolayı umutluyuz. Sertifikalarını alan tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçireceklerine ve Çaycuma'da yeni ve başarılı işletmelerin çoğalacağına inanıyorum. Kursların katılımcılara ve Çaycumamıza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Ayrıca geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilen kursa katılanlara sertifikaları Oda Başkanı Rıfat Sarsık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Çelik, Halil Akcan ve Nusret Yakıcı tarafından verildi.

Editör: Pusula Gazetesi