Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da işler iyi gitmiyor. İkinci yarıda galibiyetle tanışamayan kırmızı-beyazlı ekip antrenörler Hüsnü Akın ve Metin Nezor'un takımdan ayrılmasıyla birlikte kötü bir görüntü çizmeye başladı. Takımı 2 puanla alan Hüsnü Akın 15 puana kadar çıkardığı Devrek Belediyespor ile yollarının ayrılması konusunda yönetimden henüz açıklama gelmezken, yeni teknik heyetin henüz galibiyeti bulunmuyor.

BURSA ZAFER DEPLASMANLI ZORLU GEÇECEK
Sahasında başarılı sonuçlar alan Bursa Zaferspor BAL 10. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında yer alıyor. 32 puanla lider Alemdağ'ın 2 puan gerisinde olan Bursa Zaferspor karşısında sahaya puan için çıkacak olan Devrek Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

EREĞLİ MAÇININ MORAL BOZUKLUĞU SÜRÜYOR
Ereğli Belediyespor ile sahasında oynadığı maçtan 3-1 yenik ayrılan Devrek Belediyespor bu yenilgi ile taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı. Derbi maçından galibiyet bekleyen taraftarlar sahadan boynu bükük ayrıldı.

Devrek Belediyespor ligde oynadığı 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi alırken rakip kaleleri 18 kez havalandırı, kalesinde ise 28 gol gördü. Devrek Belediyespor 16 puanla ligin 10'ncu sırasında bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi