Kurumsal yapıyı iyileştirerek, sistemi etkin bir şekilde uygulayarak müşteri memnuniyetini arttırmak, yasal şartların ve uyulması gereken tüm düzenlemelerin güncelliğinin sağlanarak zamanında uygulamaya alınması maksadıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürlüğü'nde "ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Dış Tetkiki" gerçekleştirildi.

TSE Belgelendirme Merkezi Başkanlığı tarafından görevlendirilen tetkikçiler tarafından gerçekleştirilen tetkiklerde,Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürlüğü,"ISO 9001-2015 KYS (Kalite Yönetim Sistemi Standardı) Belgesi"ni almaya uygun görüldü.

Tetkik sonunda yapılan kapanış konuşmasında Baştetkikçi Özgür Özkan,yapılan tetkiklerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürlüğü'nün"ISO 9001-2015 KYS Belgesi"ni almaya uygun görüldüğünü ileriki dönemlerde bu sistem sayesinde daha etkin ve verimli hizmetler ulaştırılacağına inandığını ifade etti.

İl MüdürüCemalettin Çataklı ise,yaptığı konuşmada, bu çalışmanın kurumun kalitesini artıracağına inandığını ve bu bağlamda çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi