Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlediği mahalle gezileri kapsamında vatandaşların taleplerini bir bir yerinde dinliyor.
Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2017 yılı Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına Çerçiler Mahallesi ile devam etti. Mahalle halkı ile bir araya gelen Başkan Vergili, halkın sorun ve taleplerini dinledi.
Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, "2007 yılında köy statüsündeyken mahalle statüsüne geçerek Karabük Belediyesi hudutlarına bağlanan Çerçiler, 2009 yılında Rafet Vergili'nin Belediye Başkanlığı görevine gelmesi ile birlikte hayalimizde bile olmayan doğalgaz hattı köyümüze gelmiş ve bütün hanelere bağlanmıştır. Hizmet için kolları sıvayan Karabük Belediyesi mahallemizin tüm altyapı sorunlarını çözmüş, asfaltlanmadık tek bir sokak bırakmamıştır. Karabük Belediyesi ekipleri muhtarlığımızın önerdiği yerlere istinat duvarlarından, çöp konteynerlarına, otobüs duraklarına varıncaya kadar mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılamıştır. Köyden mahalle statüsüne geçen Çerçiler merkeze uzak olmasına rağmen belediyenin hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmaktadır. Köy geleneklerimizi devam ettirirken şehir lüksünü bize yaşatan belediye başkanımıza mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ederim" dedi.
Başkan Vergili, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Çerçiler Mahallesinde oluşturulan Gezici Başkanlık Ofisi Başkanlık makamından ayrıldı. Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına 13 Kasım 2017 Pazartesi günü Şirinevler Mahallesi ile devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi