Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, BEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözen'in Lavuar Alanı otoparkı ile ilgili eleştirisine "Gevezelik yapıyor. Bana yazılı olarak talebini bildirebilirdi" dedi.

Prof. Dr. Mustafa Sözen, sosyal medya hesabından lavuar alanı otoparkı ile ilgili "Utanç verici aşağılayıcı. 8 TL otopark ücreti veriyorsunuz, bize reva görülen bu mu?" diye sert eleştirmişti.

Başkan Alan, Sözen'in sözlerine karşılık şunları söyledi;

"Bana bireysel eleştirileri sormazsanız sevinirim. Kendisi bir derdi varsa bize yazılı bir talepte bulunabilir. Ben basın yoluyla ya da sosyal medya yoluyla bu tip yorumlar yapmak istemiyorum. Biz bunların hepsini ciddiye alsak burada iş yapamayız. Bizim böyle bir tarzımız yok biz hizmet etmeye geldik. Böyle bir ne vaktimiz ne de enerjimiz var.

Lauvar Alanı Projesi en kısa zamanda hayata geçecek, bu iş buraya kadar geldikten sonra bundan sonra bir eleştiri yapmanın bir anlamı yok. Bu sadece gevezelik olur. Eğer bilim adamlarımızın ya da Zonguldak için dertlenenlerin bir derdi varsa bize yazılı olarak iletebilirler. Bu saatte proje bu aşamaya gelmiş artık bu yorumları yapmak gereksiz."

utanc-verici-asagilayici-bize-reva-gorulen-bu-mu
Utanç verici aşağılayıcı... Bize reva görülen bu mu?